Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 26g35kcal3.2g0.1g2.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g17kcal2.6g1.6g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.1g13kcal0.4g0.1g1.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Canderel makeutusjauhe1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g144kcal12.4g6.6g7.4g0g
Valittu annoskoko60g72kcal6.2g3.3g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna30g36kcal3.1g1.7g1.9g0g
Arvot/100g100g119kcal10.3g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856