Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)23g16kcal2.8g0.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton19g27kcal2.2g0g1.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%8.4g21kcal1.2g0.9g0.5g4.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit8.4g34kcal3.4g1.3g1.7g1.3g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g196kcal19.2g6.6g8.4g11.2g
Valittu annoskoko60g98kcal9.6g3.3g4.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna30g49kcal4.8g1.7g2.1g2.8g
Arvot/100g100g162kcal15.9g5.5g7g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188