Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 12g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porkkana 5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%7.5g13kcal0.7g0.6g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g45kcal1.8g5g1.6g0.4g
Valittu annoskoko61g22kcal0.9g2.5g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g11kcal0.5g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.5g4.1g1.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849