Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 45g11kcal0.8g1g0.1g1g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g1.1g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g58kcal2.4g4.8g2.6g2.4g
Valittu annoskoko60g29kcal1.2g2.4g1.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g15kcal0.6g1.2g0.7g0.6g
Arvot/100g100g48kcal2g4g2.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411664