Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g14g20kcal3g0g1g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g2.6g9kcal0.2g2.1g0g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g14g7.5kcal0.2g0.9g0.3g0.2g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g108kcal7.4g8.4g5g1.6g
Valittu annoskoko61g54kcal3.7g4.2g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g27kcal1.9g2.1g1.3g0.4g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045