Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g12g38kcal1.4g0g3.6g0g
Herkkusieni säilyke 16g2.7kcal0.3g0g0g0.4g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 3.5g2.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g25g81kcal3.2g15.9g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g252kcal9.8g32.2g8.4g4.4g
Valittu annoskoko61g126kcal4.9g16.1g4.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna30g63kcal2.5g8.1g2.1g1.1g
Arvot/100g100g208kcal8.1g26.6g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981