Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g6.5g15kcal0.7g1.1g1g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.5kcal0.1g1.2g0g0.1g
Lanttu 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valio voi0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g57kcal2g5.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko60g29kcal1g2.7g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g14kcal0.5g1.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g47kcal1.7g4.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484