Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g23g5.6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g17kcal1.2g2.6g0g1.2g
Valittu annoskoko60g9kcal0.6g1.3g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g4kcal0.3g0.7g0g0.3g
Arvot/100g100g14kcal1g2.2g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913