Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 50g18kcal0.1g3.6g0g1g
Kaurahiutale 4g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.5g7.5kcal0g1.9g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g145kcal1.4g16.8g7.4g3g
Valittu annoskoko61g72kcal0.7g8.4g3.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna30g36kcal0.4g4.2g1.9g0.8g
Arvot/100g100g120kcal1.2g13.9g6.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918