Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Herne 11g7.5kcal0.6g1g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g8.2g23kcal1.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g172kcal4.4g4g14.6g1.2g
Valittu annoskoko61g86kcal2.2g2g7.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g43kcal1.1g1g3.7g0.3g
Arvot/100g100g142kcal3.6g3.3g12.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327