Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa20g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Purjosipuli 10g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Paprika keltainen 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 10g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g51kcal1g3g3.6g1g
Valittu annoskoko61g26kcal0.5g1.5g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g13kcal0.3g0.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.5g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665