Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g17g38kcal4.1g0.3g2.2g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g33g26kcal1.6g4.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g138kcal12g11.4g5g0.4g
Valittu annoskoko61g69kcal6g5.7g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g35kcal3g2.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g114kcal9.9g9.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62927