Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 10g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 6.2g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli, paistettu 1.1g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Pavut tomaattikastikkeessa6.6g5kcal0.3g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g64kcal3.4g6.4g2.6g1.4g
Valittu annoskoko61g32kcal1.7g3.2g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g16kcal0.9g1.6g0.7g0.4g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.3g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274277