Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 42g60kcal6.7g0g3.7g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 8.3g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Korppujauho 1.2g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g196kcal14.4g2.2g14.4g0.8g
Valittu annoskoko61g98kcal7.2g1.1g7.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g49kcal3.6g0.6g3.6g0.2g
Arvot/100g100g161kcal11.9g1.8g11.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230