Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 9g37kcal0g9.1g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu5g18kcal0.6g3.6g0.1g0g
Vadelma 24g10kcal0.2g1g0.2g0.9g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl9g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g240kcal5.2g29.2g10.4g1.8g
Valittu annoskoko61g120kcal2.6g14.6g5.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g60kcal1.3g7.3g2.6g0.5g
Arvot/100g100g197kcal4.3g24g8.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846