Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Sokeri 15g59kcal0g14.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g23g131kcal4.9g2.1g11.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g578kcal13g33.6g43.4g4.6g
Valittu annoskoko61g289kcal6.5g16.8g21.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna30g144kcal3.3g8.4g10.9g1.2g
Arvot/100g100g475kcal10.7g27.6g35.7g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606