Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 18g22kcal3.8g0g0.8g0g
Sipuli kuivattu 0.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g6.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g17g6.7kcal0.4g1.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow2.2g8.5kcal0.1g0.2g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g83kcal9g3.8g3.4g1g
Valittu annoskoko61g42kcal4.5g1.9g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g21kcal2.3g1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.1g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521