Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 19g21kcal4g0g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Selleri, annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g51kcal8.4g1.8g1.2g0.8g
Valittu annoskoko61g26kcal4.2g0.9g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g13kcal2.1g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal6.9g1.5g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907