Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g22g55kcal3.7g0g4.4g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g6.3g20kcal0.9g0g1.9g0g
Paprika punainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g184kcal10.4g2.8g14.2g0.6g
Valittu annoskoko61g92kcal5.2g1.4g7.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g46kcal2.6g0.7g3.6g0.2g
Arvot/100g100g151kcal8.5g2.3g11.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393