Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g29g37kcal4.4g0g2.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g2g5.5kcal0.2g1g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.3g4.7kcal0.2g0.4g0.3g0g
Korppujauho 1.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu6.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g147kcal11.4g6g9.4g0.8g
Valittu annoskoko61g74kcal5.7g3g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g37kcal2.9g1.5g2.4g0.2g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.9g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422