Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g3.7g20kcal0g0g2.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Raparperi, tuore18g5.7kcal0.1g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g240kcal4.6g42.2g5.2g1.6g
Valittu annoskoko61g120kcal2.3g21.1g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g60kcal1.2g10.6g1.3g0.4g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669