Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g22g52kcal1.5g8.4g1.4g0.7g
Vuohenjuusto President 10%8.2g16kcal2g0.2g0.8g0g
Basilika, tuore5.5g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g0.5g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Pestokastike, yrttikastike 2.2g11kcal0.2g0g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g179kcal8g19.8g7.6g2.6g
Valittu annoskoko61g89kcal4g9.9g3.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g45kcal2g5g1.9g0.7g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511