Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä25g28kcal2g4.5g0.1g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palsternakka 6.2g4kcal0g0.7g0g0.3g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki6.2g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g145kcal6g17.4g5.4g5.6g
Valittu annoskoko61g73kcal3g8.7g2.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna30g36kcal1.5g4.4g1.4g1.4g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174