Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 8.8g9kcal0.3g1.7g0.1g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 15g15kcal0.5g2.6g0.2g0.4g
Salaatti, jäävuori tuore7.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 14g14kcal3g0g0.2g0g
Purjosipuli 5.1g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g10g3.5kcal0g0.7g0g0.2g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g88kcal8g10.4g1g2.2g
Valittu annoskoko61g44kcal4g5.2g0.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna30g22kcal2g2.6g0.3g0.6g
Arvot/100g100g73kcal6.6g8.6g0.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211