Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g19g19kcal3.2g0.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 8.1g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton3.1g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g0.9g7.5kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g74kcal7.2g2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko61g37kcal3.6g1g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g18kcal1.8g0.5g1g0.2g
Arvot/100g100g61kcal5.9g1.6g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152