Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Lanttu 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Made 9g6.4kcal1.5g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.5g7.1kcal0.1g0.1g0.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.4g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g64kcal4g4.2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko61g32kcal2g2.1g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g16kcal1g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108293