Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 22g70kcal5.9g0g5.2g0g
Maissi jyvät 25g36kcal0.7g6.4g0.6g0.9g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g241kcal15g13.2g13.8g2g
Valittu annoskoko61g121kcal7.5g6.6g6.9g1g
Annoskoko puolitettuna31g60kcal3.8g3.3g3.5g0.5g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.8g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729