Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g30g7.2kcal0.4g1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g37kcal1g4g1.6g2g
Valittu annoskoko61g18kcal0.5g2g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna31g9kcal0.3g1g0.4g0.5g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.3g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886