Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g19g20kcal2.7g0.8g0.4g1g
Sipuli 8.1g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g77kcal6.6g5.6g2.4g2.2g
Valittu annoskoko61g39kcal3.3g2.8g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna30g19kcal1.7g1.4g0.6g0.6g
Arvot/100g100g64kcal5.4g4.6g2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354740