Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Sokeri 85g344kcal0g84.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g333kcal9.9g68g1.2g3.4g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g199g498kcal0g123.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2974kcal74.6g553.6g47.4g6.8g
Valittu annoskoko600g1487kcal37.3g276.8g23.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna300g744kcal18.7g138.4g11.9g1.7g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513