Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g241g589kcal24g19.2g43.3g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl60g21kcal0.6g3.6g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)162g260kcal4.4g4.4g24.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr60g168kcal4.8g5.7g14.4g1g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix11g5.4kcal0.2g1.1g0.1g0g
Sinappi 6g7.9kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2103kcal68.6g69.6g166.2g2.2g
Valittu annoskoko600g1052kcal34.3g34.8g83.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna300g526kcal17.2g17.4g41.6g0.6g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523