Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi239g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 14g11kcal1.9g0.2g0.1g1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)12g107kcal0g0g11.9g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl329g1119kcal46.1g210.7g10.2g18.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2475kcal96g421.8g44.4g38.2g
Valittu annoskoko600g1238kcal48g210.9g22.2g19.1g
Annoskoko puolitettuna300g619kcal24g105.5g11.1g9.6g
Arvot/100g100g206kcal8g35.2g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108