Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 30g217kcal0.4g0.1g24.3g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g40g232kcal8.7g7.9g20.2g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g75g213kcal22.1g2.6g12.7g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g125g340kcal24.9g1.2g27.4g0g
Pakastepinaatti rainbow150g30kcal4.6g0.7g1.2g1.9g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 100g27kcal3.3g3.1g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g25g67kcal7.1g0.6g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2411kcal156.2g33.4g190.8g3.8g
Valittu annoskoko600g1206kcal78.1g16.7g95.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna300g603kcal39.1g8.4g47.7g1g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697