Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)361g455kcal39.7g1.1g32.5g0g
Sokeri 102g415kcal0g102.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai78g274kcal9.4g55.5g1.6g2.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 12g43kcal0g0g4.8g0g
Korppujauho 17g62kcal1.8g12.6g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2693kcal111.2g352.4g88.6g21g
Valittu annoskoko600g1347kcal55.6g176.2g44.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna300g673kcal27.8g88.1g22.2g5.3g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256