Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g51g75kcal2.2g16.2g0g0g
Kermaviili Ingman 10%158g190kcal4.9g7g15.8g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g16g40kcal2.9g7.4g1.2g2.6g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.4g0.1g4.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 332g755kcal63.1g0g56.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2246kcal157g61.4g155.8g5.2g
Valittu annoskoko600g1123kcal78.5g30.7g77.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna300g561kcal39.3g15.4g39g1.3g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745