Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 71g628kcal0g0g71.1g0g
Pellavansiemenöljy142g1279kcal0g0g142.1g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g71g57kcal0g0g6.4g0g
Viinietikka 316g65kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g4059kcal0g3.2g439.2g0g
Valittu annoskoko600g2029kcal0g1.6g219.6g0g
Annoskoko puolitettuna300g1015kcal0g0.8g109.8g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233