Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 187g72kcal1.9g12.9g0.4g4.7g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Paistijauheliha 10%250g425kcal49.9g0g25g0g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Riisi tumma 106g370kcal7.4g76.4g2.4g4.2g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1958kcal121g184.4g76.4g20g
Valittu annoskoko600g979kcal60.5g92.2g38.2g10g
Annoskoko puolitettuna300g490kcal30.3g46.1g19.1g5g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327