Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)163g1176kcal0.2g0.2g130.6g0g
Vesi122g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 110g975kcal0g0g110.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki204g114kcal17.3g10.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g4529kcal35g20.8g482.4g0g
Valittu annoskoko600g2264kcal17.5g10.4g241.2g0g
Annoskoko puolitettuna300g1132kcal8.8g5.2g120.6g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880