Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President125g323kcal23.7g0.6g25g0g
Kesäkurpitsa250g43kcal1g6.3g1.5g1.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 31g67kcal9.7g0g3.1g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1051kcal71g28g73g8.8g
Valittu annoskoko600g525kcal35.5g14g36.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna300g263kcal17.8g7g18.3g2.2g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663