Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g250g925kcal11.3g77.5g62.5g9.3g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g100g110kcal23g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g125g175kcal9.6g15g8.7g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)94g19kcal0.6g3.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2474kcal89.8g194.6g147.4g19.6g
Valittu annoskoko600g1237kcal44.9g97.3g73.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna300g619kcal22.5g48.7g36.9g4.9g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822