Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 92g569kcal22.2g6.1g49.8g6.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl53g179kcal7.4g29.5g3.5g5.8g
Vehnäjauho puolikarkea 106g362kcal10.7g73.8g1.3g3.7g
Rypsiöljy 40g350kcal0g0g39.6g0g
Vehnälese 13g30kcal1.8g2g0.6g4.9g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 132g59kcal0.4g13.2g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g53g188kcal0.2g46.9g0.4g2.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 20g73kcal3.7g2.2g4.3g6g
Hunaja 40g131kcal0.2g32g0g0g
Siirappi, tumma53g169kcal0.1g39g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g4218kcal93.4g489.4g199.2g58.8g
Valittu annoskoko600g2109kcal46.7g244.7g99.6g29.4g
Annoskoko puolitettuna300g1055kcal23.4g122.4g49.8g14.7g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500