Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g100g450kcal7.7g68g16g3.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)50g315kcal0g0g35g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g200g460kcal0.8g24g40g1g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g100g110kcal0.5g15g5g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)150g767kcal6.8g85.5g51g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g4203kcal31.6g385g294g30.2g
Valittu annoskoko600g2102kcal15.8g192.5g147g15.1g
Annoskoko puolitettuna300g1051kcal7.9g96.3g73.5g7.6g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496