Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 156g258kcal26.2g0g17.2g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g133g90kcal2.1g17.5g0.3g1.1g
Porkkana, raaka, annos 100g81g23kcal0.5g4.5g0.2g2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g13g16kcal0.3g0.8g1.2g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%52g57kcal1.4g1.4g5.2g0g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.1g18kcal0.6g3.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g979kcal62.2g55.6g54.8g7g
Valittu annoskoko600g490kcal31.1g27.8g27.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna300g245kcal15.6g13.9g13.7g1.8g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264