Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 293g1007kcal29.9g205.4g3.5g10.3g
Voi 53g385kcal0.6g0.2g43.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.3g17kcal0.6g3.2g0.4g1.5g
Sokeri 45g183kcal0g45.1g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Hiiva 13g10kcal1.7g0.1g0.1g0.9g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 159g101kcal4.8g7.6g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g3488kcal82.6g523.4g111.6g25.4g
Valittu annoskoko600g1744kcal41.3g261.7g55.8g12.7g
Annoskoko puolitettuna300g872kcal20.7g130.9g27.9g6.4g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403