Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl102g31kcal4.7g1.9g0.3g1.6g
Kukkakaali 175g42kcal3.2g3.9g0.5g4g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen117g39kcal3.9g5.7g0g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1201g266kcal24.4g26g4.8g12.4g
Valittu annoskoko600g133kcal12.2g13g2.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna300g66kcal6.1g6.5g1.2g3.1g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892