Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Tomaatti, tuore88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Papu valkoinen, keitetty 88g94kcal7.4g12.3g0.3g6.1g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk61g24kcal1g4.7g0.1g3.1g
Fariinisokeri6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g219g66kcal2.2g8.8g0.7g0g
Oliiviöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1201g731kcal25g83g27g26.2g
Valittu annoskoko600g366kcal12.5g41.5g13.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna300g183kcal6.3g20.8g6.8g6.6g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914