Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu150g120kcal2.7g26.7g1.2g3g
Soijakastike 541g326kcal28g51.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Fariinisokeri150g610kcal0g150.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g150g286kcal0g67.6g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g301g108kcal1.8g6.6g3.3g8.4g
Kuhafile, raaka4007g2885kcal649.1g0g28g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 200g1772kcal0g0g200.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g12483kcal1376.2g652.8g468.4g39.8g
Valittu annoskoko6000g6242kcal688.1g326.4g234.2g19.9g
Annoskoko puolitettuna3000g3121kcal344.1g163.2g117.1g10g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833