Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 1500g | 5400kcal | 195g | 990g | 55.5g | 90g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 1800g | 2191kcal | 382.5g | 0g | 72g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 600g | 660kcal | 108g | 12g | 18g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 600g | 66kcal | 6.6g | 6g | 1.2g | 6g | |
Sipuli (kuorittu) | 300g | 81kcal | 3.9g | 14.4g | 0.6g | 5.1g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 600g | 120kcal | 3.6g | 22.8g | 1.8g | 8.4g | |
Kurkku, tuore | 600g | 60kcal | 3.6g | 10.1g | 0.6g | 4.2g | |
Annoskoko tuplana | 12000g | 17156kcal | 1406.4g | 2110.6g | 299.4g | 227.4g | |
Valittu annoskoko | 6000g | 8578kcal | 703.2g | 1055.3g | 149.7g | 113.7g | |
Annoskoko puolitettuna | 3000g | 4289kcal | 351.6g | 527.7g | 74.9g | 56.9g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |