Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1102g1572kcal137.7g3.3g112.9g0g
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.9g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1002g3557kcal18.8g26.5g380.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1312g456kcal60.1g25.3g3.9g32.5g
Kukkakaali 1823g439kcal33g40.1g5.5g41.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g12917kcal500.6g190.8g1103.6g148.8g
Valittu annoskoko6000g6459kcal250.3g95.4g551.8g74.4g
Annoskoko puolitettuna3000g3229kcal125.2g47.7g275.9g37.2g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149