Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)1575g2630kcal220.5g11g204.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1500g900kcal22.5g195g1.5g13.5g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g300g210kcal9.6g36g0.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g375g450kcal12.8g13.5g37.5g0g
Vesi2250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g8381kcal530.8g511g488.8g27g
Valittu annoskoko6000g4190kcal265.4g255.5g244.4g13.5g
Annoskoko puolitettuna3000g2095kcal132.7g127.8g122.2g6.8g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326